Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

By C-Style kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van By C-Style en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan By C-Style verstrekt. By C-Style kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

 

WAAROM BY C-STYLE GEGEVENS NODIG HEEFT

By C-Style verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u per e-mail te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

HOE LANG BY C-STYLE GEGEVENS BEWAART

By C-Style bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens blijven bewaard zolang u klant bent bij By C-Style en daarna niet langer dan een jaar.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van By C-Style worden algemene bezoekgegevens bijgehouden,waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. By C-Style gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

By C-Style maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van By C-Style bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan By C-Style te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. By C-Style heeft hier geen invloed op.

By C-Style heeft Google geen toestemming gegeven om via By C-style verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@bycstyle.nl. By C-Style zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. By C-Style wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/privacyklacht-indienen

 

BEVEILIGEN

By C-Style neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van By C-Style maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door By C-Style verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met By C-style via info@bycstyle.nl.
By C-Style is tevens als volgt te bereiken:

Adres: Vliedlaan 57, 1741 DS Schagen
Telefoon: 06-52625785
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 64314812