By C-Style heeft persoonlijke aandacht en een relaxte sfeer hoog in het vaandel staan. Iedere persoon is uniek en ik zie het als mijn taak om jou van een prachtige oogopslag te voorzien!

One-By-One Wimperextensions
De meest bekende en gangbare wimperextension techniek. Op elke natuurlijke wimper wordt een extension geplaatst. Hiermee wordt een mascara look gecreëerd.

Nieuwe set €70,00
Opvullen tot 2 weken €27,50
Opvullen tot 3 weken €37,50
Opvullen tot 4 weken €47,50

Russian Volume Wimperextensions
Een speciale techniek waarbij er meerdere ultradunne haartjes als een waaier op de natuurlijke wimper geplaatst worden. Hiermee wordt een mooie, volle look gecreëerd.

Nieuwe set €90,00
Opvullen tot 2 weken €37,50
Opvullen tot 3 weken €47,50
Opvullen tot 4 weken €57,50

Proefset One-by-One
Twijfel je of wimperextensions iets voor jou is? Dan is een proefset dé manier om daar achter te komen. Gedurende een uur wordt er een “halve set” One-by-One Wimperextensions geplaatst. Precies genoeg om het effect te ervaren en te zien of het iets voor je is.
Bevalt het je goed? Dan kun je de set binnen 7 dagen op laten vullen tot een volledige set.

Proefset €39,50
Refill binnen 7 dagen €29,50

ELLEEBANA One Shot Lash Lift
Een wimperlift is een behandeling van de natuurlijke wimpers zonder extensions. Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk om volle gelifte wimpers te creëren die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen extensions willen of kunnen dragen. Een wimperkrultang is overbodig! Mascara kun je gewoon blijven gebruiken.

Een wimperlift is geschikt voor alle soorten wimpers maar geven het mooiste resultaat bij middel- tot lange wimpers en het blijft ongeveer 6 tot wel 10 weken zitten.

Wimperlift

€41,50 exclusief verven
€46,50 inclusief verven