Mijn naam is Christa van der Woude en ik ben wimperstylist en eigenaresse van By C-Style.

Ik ben niet altijd werkzaam geweest in de beauty branche, hiervoor heb ik zelfs iets totaal anders gedaan; stewardess. De hele wereld ben ik over gevlogen 16 jaar lang voordat ik de (moeilijke!) beslissing nam om definitief te stoppen met dit prachtige beroep. Ik wilde meer thuis zijn bij mijn gezin en bovenal, mijn passie voor wimpers volgen. In 2015 heb ik een opleiding gedaan voor wimperextensions bij LashExtend in Amersfoort. Uren en uren heb ik geoefend. Iedere vrouw in mijn omgeving was de Sjaak; ze moesten bij mij op een massagetafel in de keuken liggen (urenlang…) zodat ik op hun wimpers kon oefenen. Met ups en downs, veel gevloek (sorry….), getwijfel en gedraai kreeg ik het “kunstje” onder de knie en opende ik in 2016 mijn eigen salon aan huis. Trots!

Ondertussen volg ik nog regelmatig trainingen om up to date te blijven en de nieuwste technieken te leren. Zo is het “wimpermenu” inmiddels uitgebreid met de Russian Volume techniek en de wimperlift, een techniek waarbij geen extensions worden gebruikt maar je natuurlijke wimpers worden gekruld en geverfd.

Nog elke dag ben ik blij met mijn beslissing en zet ik met ontzettend veel plezier en passie een set wimperextensions of een mooie wimperlift. Het voelt niet als werk en het contact met mijn klanten geeft mij enorm veel voldoening.

Ik hoop je snel een keer te zien in mijn salon, wees welkom!

 

Christa van der Woude